Ако не сте местен и пътувате за селата Балдево или Ковачевица, не разчитайте на пътната табела край село Господинци. Тя само ще ви заблуди, защото е поставена неправилно. Разчитайте на джипиеса си. Ако пък имате път към село Добротино, на кръговото кръстовище край Гоце Делчев, пак ще се объркате. Няма от къде да знаете, че Добротино и Добротиново са едно и също село в България. Пак ще изпаднете в заблуда, ако търсите кметството на село Господинци, което е в центъра, но табелата с надпис „център“ ще ви закара в една от махалите на това село.

DOBROTINOVODOBROTINO

Кой трябва да се грижи пътните табели да не заблуждават шофьори и пътуващи, попитахме секретаря на Общинската комисия по безопасност на движението в Гоце Делчев – Атанас Гаминчев. За табелите в републиканската пътна мрежа грижата е на Агенция Пътища и инфраструктура– в случая, местното Пътно управление в Гоце Делчев.

DSCN9740

Табелата на входа на град Гоце Делчев, от към с. Гърмен, повече от година стоя простреляна от незнаен агресивен собственик на оръжие. Дупките са запълнени, като временна мярка, докато от Пътно управление доставят нова табела, обясни Атанас Гаминчев.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *