Днес на посещение в Гоце Делчев, бяха зам. председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов, oбластният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, oбластният управител Бисер Михайлов и зам. областният управител на Благоевград Асим Адемов. Те се срещнаха с ръководството на партията, общинските съветници, членове и симпатизанти. По време на визитата си, Цветанов e заявил, че очаква добри резултати на президентските избори, както и, че обединявайки се, местните членове на ГЕРБ могат да върнат доверието на хората от Гоце Делчев. В заключение, той е акцентирал, че най-важното, което трябва да правят политиците е да работят в интерес на гражданите. На срещата е присъствал и народният представител Георги Андонов.

CVETANOV G.D CVETANOV GD 1 CVETANOV GD 2 CVETANOV SATOVCA 1 CVETANOV SATOVCA CVETANOV G.D

… Щастлив съм, че жители на община Сатовча изказаха благодарността си към ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов за подкрепата към техния регион. Получих специален подарък от Цветан Кавраков, който е в неравностойно положение. Той ми подари картина, ръчно изработена от прочутия в региона естествен камък „гнайс”.

Общинският съветник от „ Коалиция за община Сатовча” Зайра Ибишева ми поднесе като символичен подарък овче кисело мляко.Тя призна, че макар че е представител на друга политическа сила не може да не отбележи, че по време на управлението на ГЕРБ в райони като техния се забелязва сериозна подкрепа, която се отразява на качеството на живот на хората. Този подарък е символичен , за да продължи правителството на Борисов да подкрепя овцевъдите. По думите й, много хора са се върнали в региона, за да възстановят стадата си. В община Сатовча овцевъдството е един от основните поминъци. Убеден сме, че ГЕРБ ще продължи подкрепата си за този отрасъл…

Това сподели на стената си във ФБ Цветан Цветанов след обиколката в Гоцеделчевско. В момента той е на среща с партийния актив на ГЕРБ – Гърмен, където вътрешно партийната ситуация е най-сложна.

By hronika

One thought on “Цветан Цветанов в Гоце Делчев: Сега е важно да се обединим и да си върнем доверието в Гоце Делчев”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *