Всички сме запознати с мерките, които намаляват риска от разпространение на вируса. Обикновена маска, която покрива устата и носа, в пренаселените зони. Честото измиване на ръцете със сапун.Спазване на разумно разстояние.

Ето какво разкрива д-р Ставрос Стилиянидис, с молба всеки сам да си направи изводи, като коментарите остави настрана.

ОПАСНОСТТА: “ Да да, много по-лошо е от това, което ви казват за коронавируса. Те крият основни детайли от вас, за да не предизвикват масова паника. Грешно, според мен! Хората трябва да имат пълна информация. За да знаят какво ги очаква – COVID засяга бронхите. За да бъдете сигурни бъдете внимателни. И най-вече не се увличайте от ексцентрични шарлатани и разни конспирации.

Знаете ли какво означава да бъдете постоянно интубирани в продължение на 2 до 3 седмици и да останете там приковани, докато не оживеете или умрете?

Не! Не! Това не е просто вентилатор, както си мислите. Нито обикновена кислородна маска. Това е интубация, тръба, която влиза през устата и достига дълбоко във вашето болно тяло, за да дишате в ритъма на белодробната машина.

Не можеш да говориш, не можеш да ядеш, не можеш да пиеш, дори не можеш да не се подчиниш. Дискомфортът и болката са непоносими. Ето защо ти „бият“ постоянно успокоителни и тежки болкоуспокояващи. Да издържиш някак. Стига да издържиш …

Ти не си жив. Медицинските машини те поддържат жив. Ситуацията е между съзнание и изкуствена кома.

Ако сте млади, през първите 20 дни губите 40% от мускулната си маса и сте с рани и наранявания по устата, хранопровода и гласовите струни, но също така и със сериозни усложнения на белия дроб и сърцето. Но ако сте на възраст или вече сте слаби от други болести, не можете да понесете лечението и да умрете.

ТОВА НЕ Е ГРИП!

Заради грип не ви слагат тръби на лицето. Нямате проводници и тръби в носа и по кожата, за да ви осигурят течна храна. Нито ви поставят памперс за диария, урина и течности от вашите лекарства.

Не са ви необходими толкова много медицински сестри, които да ви размърдат и да движат крайниците ви на всеки два часа, за да избегнете декубитални рани. Нито ви поставят на специален килим, където има замръзнала течност, така че треската ви да мине.

При грип не сте сами и изолирани. Близките ви идват да ви видят и подкрепят. Не сте сами в студената стая с вашата машина.

Разбирате ли сега какво е неудобно и унизително? Надявам се никога да не го изживеете. Обръщам се към вас! На вас, които намират за неудобно и унизително да носите маска … „

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *