На  15 март 2019 г. в ресторант „ОРБЕЛ“ град Гоце Делчев по инициатива на продуцентска къща ВИЗЗАРТ ООД , РОТАРИ КЛУБ Гоце Делчев, фондация НЕВРОКОП 1“ и бизнес клуб НИКОПОЛИС“  се състоя благотворителен пролетен бал за  набиране на средства  и материали за филма „И аз съм от ГрадЪ“ . Присъстваха 114 души родолюбци от гр. Гоце Делчев, кметове от региона – с. Делчево, с. Тешoво, бизнесмени, представители на интелигенцията и обикновени жители на Града.

На бала беше набрана сумата от 6000 лв. за началото на филма “И аз съм от ГрадЪ“ – в търг от художествени произведения,  автентични носии и кулинарни изделия  и томбола.

В търга участваха картина на художника Николай Маринов / Ротари клуб/, автентични носии от Неврокоп, чорапи от с. Баничан /реплика на чорапите, подарък за сватбата на принц Хари и актрисата Мегън/, куфар от застрахователна компания „GRAVE“ и др. В томболата бяха спечелени произведения на две известни писателки от ГрадЪ Шерин Салимова „Искрица живот, зрънце щастие“ и Елена Стаменова „Лично пространство“- поезия.

С тази малка сума продуцентът и екипът на филма се ангажираха да направят първите снимачни дни на филма през месец май.

Вечерта премина в прекрасното настроение на присъстващите под музикалния съпровод и с участие на Ирина Паскалева, оркестър „Щуро Маке“ и DJ Мати.

Екипът на филма благодари на кмета Владимир Москов, който даде зелена светлина на този проект преди шест месеца. Те благодарят на присъстващите на благотворителния пролетен бал – народния представител Богдан Боцев и съпругата му, зам.-кмета на Община Гоце Делчев г-н Саид Иброш, Иван Панайотов кмет на с. Делчево, Ротари клуб Гоце Делчев, Фондация „Неврокоп 1“, Бизнес клуб „Никополис“, Застрахователна компания „GRAVE“, Димитър Хаджиев, Иван и Таня Ежкови, на всички съорганизатори, които положиха огромни усилия балът да се състои, на водещата на тази прекрасна вечер адв. Лилия Герова, която даде всичко от себе си за атмосферата на събитието, на гражданите на Гоце Делчев, на ресторант „Орбел“, които направиха прекрасна обстановка и меню за гостите на вечерта, както и на всички граждани на Гоце Делчев, които желаят да бъдат част от този филм и дадоха своя дял за старта на художествено-документалният филм „И аз съм от ГрадЪ“.

Дълбок поклон родолюбци !!!

Екип на продукцията: Цвета Коева /продуцент/, Ангел Тошев /режисьор/ и Веселин Хаджиангелов /сценарист/

 

 

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *