11131112Традиционното пролетно почистване в община Гоце Делчев тази година ще се проведе във времето от 11 до 22 април 2016 г.  Тази година кампанията по почистването ще се проведе под мотото „Мисията не е невъзможна“.

111

От общината ще осигурят полиетиленови торби и ръкавици на всички, които се включат в традиционната кампания по пролетното почистване.

Във всяко населено място можете да се обръщате към кметове и кметски наместници за снабдяване с чували и ръкавици, както и за помощ при извозването на събраните отпадъци.

Всички, които и тази година ще подкрепят инициативата за почистване на общината е добре да спазват няколко основни правила:

  • Всички събрани битови отпадъци да бъдат изхвърлени в съдовете за смет, а когато те се запълнят да се използват чували, които след това да се поставят на удобно за извозване място.
  • Кастренето и орязването на клони да не се извършва безконтролно – подайте сигнал в Община Гоце Делчев предварително къде се налага това. Изрязаните клони трябва да се събират на подходящи и удобни за извозване места.

Община Гоце Делчев има възможност да извози събраните по време на почистването отпадъци, като за целта е необходимо да се сигнализира на телефон 0888 006 080.

 

От Община Гоце Делчев съобщиха, че и тази година ще спази традицията, като най-активните в почистването ще получат парични награди.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *