Отборът на Районните инспектори от РУП – Гоце Делчев спечели тазгодишния мемориален футболен турнир „Петър Шоколаров“, който се проведе за девети пореден път на стадиона в Гоце Делчев. Спортната надпревара тази година полицаите посветиха и на починалия техен колега – Георги Головодов. Надпреварата на полицейските служители от РУП – Гоце Делчев е също част от националната верига благотворителни турнири, под надслов „С обич за децата, в памет на бащите герои!“. 

На финала, в труден мач се срещнаха отборите на ППД2 и районните инспектори, в който двата тима почти до самия край държаха нулевото равенство, но накрая с 0:2 победители станаха районните инспектори. Съдействие на инспекторите за спечелването на първото място оказаха и патрулни полицаи.

Вторият мач на футболния финал противопостави криминалистите срещу ППД 2 и при много оспорван двубой, полицаите от ППД2 се  взеха второ място, с резултат 3:2.

3-тото място спечел отборът на ППД1, а на четвърто място се класира отборът на „Криминална полиция“. 

Тодор Римов за втора поредна година бе отличен за най-добър вратар. Титлата на най-добър реализатор получи бившият шеф на полицейското управление в Гоце Делчев – Костадин Ковачев, а за коректно съдийство бяха наградени и двамата съдии на турнира – Мария Балтаджиева и Раиф Манов.

Деветото издание на традиционния двудневен благотворителен футболен турнир „Петър Шоколаров“ приключи в късния следобед вчера на стадиона в Гоце Делчев, в който участваха полицейски служители на РУ-Гоце Делчев. 

Турнирът премина под мотото „Никой не е забравен, нищо не е забравено! Почивайте в мир приятели, ще останете завинаги в нашите сърца“. Полицейският футболен турнир бе организиран от синдикалното дружество към РУ-Гоце Делчев при СФСМВР с благотворителна цел в полза на децата на починали полицаи, а наградите бяха връчени от председателя на Синдикалното дружество – Иван Гайтанинчев.

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *