От началото на месеца Георги Юруков е уволнен от длъжността главен секретар на Националния осигурителен институт. 

На свое заседание, Областният съвет на БСП Благоевград е приел декларация, в която категорично и остро социалистите възразяват срещу откровеното политическо и с нищо необосновано и неоправдано уволнение на Георги Юруков.

В своята декларация социалистите от Пиринско осъждат поредното уволнение на безспорно доказан специалист, което е и доказателство, че при управленията на ГЕРБ все повече професионализмът остава без значение, а от значение е единствено принадлежността към управляващата партия. 

„Заявяваме своя протест, но и своята решимост да бъдем гласът на тези, които са оставени без глас и силата на тези, които са без сили. Противопоставяме се и занапред на подобни безпринципни действия на управляващите, а на гражданите да предложим справедлива, убедителна и силна алтернатива! ” се казва още в декларацията на Областния съвет на БСП Благоевград.

 

By hronika

2 thoughts on “Георги Юруков е уволнен от поста главен секретар на НОИ”
  1. Брей! Доказан специалист! Че е доказан, доказан е, но не специалист, а абсолютен крадец и корумпе. Тоя комунистически гъС е тъп като леща. Какъв специалист е той в НОИ, елементарен, необразован идиот?! Много дълго му търпяха простотията в НОИ и само да не излезе, че има политическо отношение към него, го търпяха толкова време. Както и донякъде заради другарството му с Първанов. Безкрайно крайно време беше да го махнат. Освен това, не стига, че това местенце му беше подарък, за да се спаси и да намери някаква работа, достойна за екс депутат, ами си позволи да кадрува по типичния за него шуробаджанашки почин. През годините отмъкна доста пари и в доста престъпни схеми се включваше. Да се маха!

  2. Единственото което правеше в НОИ е да се снабдява с колички с кафе и лакомства в безгрижния си кабинет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *