46 000 лв. са постъпили по сметката на община Гоце Делчев за дарения в подкрепа на МБАЛ „Иван Скендеров“ за борба с корона вируса. Общинският кризисен щаб благодари на всички фирми и граждани, които помагат в този труден момент.

Много фирми от Гоце Делчев са сред дарителите, част от тях обявихме миналата седмица, а сред новите са „Булгартабак – холдинг“АД, „Глобус“ ЕООД, „Янел“ ЕООД, „Елинстал“ ООД, „Локан“ ЕООД, „ВИАТ“, „Аполо“, хандбалния отбор на „Пирин“ Гоце Делчев, евродепутатът Асим Адемов, народните представители Богдан Боцев, Делян Пеевски, Кирил Добрев, Районна прокуратура – Гоце Делчев.

Благодарим от сърце и на близо 60-те наши съграждани от града, страната и чужбина, които също са направили дарения по сметката.

Всяка помощ под формата на респираторни апарати, материали, медикаменти, консумативи или средства, с които да бъдат закупени те, е важна и ще бъде безценна.

Общинският кризисен щаб благодари на всички за отзивчивостта и подкрепата. Само с общи усилия можем да се справим с трудната ситуация.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *