„Честит празник на всички нас и на нашето училище –любимото училище, което вече 159 години  е светъл храм на духовността и знанието и носи с гордост името на Светите братя Кирил и Методий. 159 години, в които всеотдайни учители раздават любов и познание на хиляди деца, развиват таланти и създават достойни личности.

Мили деца, днес, в навечерието на най-светлия празник – този, на буквите, искам да ви кажа, че ние много ви обичаме и се гордеем с вашите успехи. През учебната 2018/2019 година вие се трудихте много в клас и не само, учихте неуморно и се забавлявахте истински, състезавахте се и печелихте призови места в състезания, конкурси и олимпиади, издигахте престижа на любимото училище. Благодаря ви за удовлетворението от работата, което ни носите! За мен е удоволствие да връча награди на 67 от вас, които многократно, смело покоряваха върхове.

Мили деца, поздравявам ви за успехите! Нека се множат! Бъдете здрави!

Зад успеха на едно дете стои поне един възрастен, който е повярвал и е дал криле. Благодаря на вашите родители, че ви подкрепят безрезервно!

 Искам лично да благодаря и на вашите учители, които не само са запалили искрата у вас, но и неуморно подклаждат пламъчето на знанието.

Уважаеми колеги, продължавайте да правите вълшебства и да издигате престижа на любимото, съвременно, иновативно Първо ОУ!

Градете бъдещето на България!“

С тези думи директорът на Първо Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Гоце Делчев се обърна към децата, техните учители и родителите им от сцената на Дома на културата, в деня на патронния празник на школото.

С много старание и желание малките таланти и техните учители бяха подготвили празнична програма с красиви стихове, много музика, танци и театрални скечове.

Заедно с най-изявените ученици директорът награди и техните учители, които бяха бурно аплодирани от залата. Сред гостите на тържеството бяха много родители, баби и дядовци, заместник кметът на Община Гоце Делчев Саид Иброш, дългогодишният директор на училището Катерина Янева, директори на детски градини, общинският съветник Костадинка Богданова.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *