Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза със стилен коктейл 15 години от откриването на своя офис в град Гоце Делчев. На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на банката от града и региона.

 

В обръщението си към гостите на събитието и към целия екип на банката, Управителят на офис Гоце Делчев – г-жа Стоянка Боцева, благодари на всички клиенти за доверието и успешното сътрудничество през изминалите години:

„На днешния празник равносметката, която можем да направим е, че съвместно сме реализирали множество Ваши проекти в сферата на земеделието, хранително-вкусовата промишленост, търговията, туризма, услугите и други сектори.

Стремежът ни към непрекъснато усъвършенстване, предлагане на гъвкави решения, съобразени с Вашите нужди, ни направи предпочитана банка. Тук е моментът да благодаря на екипа, с който работя за ежедневното усърдие, което полага!”

 

 Офисът на Първа инвестиционна банка в град Гоце Делчев е с работно време от 9:00 ч. до 17:30 ч. от понеделник до петък. Банката предлага изгодни условия за малките и средни предприятия, както и атрактивни промоции за физически лица по потребителските и жилищни кредити.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *