Една доста малка по население и площ страна успя за седем години да носи титлата на най-щастливата държава в света. Това е Финландия – нейните жители се обявяват за най-щастливите граждани на света, а от миналата година стартират и семинари за щастие. Те казват: „След като сме щастливи, защо да не покажем на другите пътя?“

Миналата година първият семинар беше организиран в курорта Курос, а тази година се организира в столицата Хелзинки. Какво ще кажете да прекарате няколко летни дни в този град? По-конкретно, петдневен период от 9 до 14 юни, в който ще оставите мрака зад гърба си и ще научите как да намерите щастието чрез уникално преживяване с почерка на финландците. И ако се притеснявате за разходите, не се притеснявайте, тъй като те се покриват от организаторите, включително и самолетните билети!

Какво трябва да направите, за да участвате, обяснява Елефтерия Йоаноглу в сайта pillowfights.gr.

Като начало трябва да сте над осемнадесет години. Да говорите английски. В добро настроение направете видео преди кандидатстването си, в което обяснявате защо трябва да сте един от избраните да присъствате на семинара и какъв е вашият lifehacks, когато ви е тъпо, за да се ободрите. Във видеото, както ще видите в аналогичния пост с покана в Instagram, голяма роля играе доброто, да не кажем прекалено доброто и позитивно настроение, като единственото условие е да е на английски и да тагнете събитието.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *