Нужната доза свежест – навсякъде и по всяко време

Лято е! А свежият дъх, който те превръща в приятна „мишена“ за целувки е по-лесен за постигане, отколкото си мислиш. Той е не по-малко важен от стилното облекло и личностните качества. Дори понякога се оказва по-важен от тях, тъй  като може да съсипе всичките ви усилия да си изградите имидж. В ежедневието често ни се налага да си освежим дъха след консумация на храна със силна миризма, тютюнопушене или просто при проблеми със зъбите.

LOTTE XYLYTOL

Дъвките Lotte Xylitol без захар са нашето идеално решение. Те не съдържат захар и аспартам, а полезния естествен подсладител ксилитол, добит от кората на финландска бреза, който не повишава кръвната захар. В сравнение с всички останали дъвки на пазара тези дъвки съдържат най-висок процент ксилитол. Международни изследвания доказват, че ксилитолът е най-добрият заместител на захарта за здравето на устната кухина. Ксилитолът се съдържа в плодовете, зеленчуците и гъбите, като малини, ягоди, жълти сливи. Той се произвежда и от организма при нормалния метаболизъм на глюкозата. Той е толкова сладък, колкото захарозата, но с 40% по-малко калории от захарта. Ксилитолът не само подобрява вкуса, но ни осигурява приятно усещане за охлаждане.

Извлекът от мастиково дърво в състава на дъвките спомага за предпазването на зъбите от парадонтоза. При редовния им прием ние сме защитени и от зъбна плака.

Доказано е, че редовната консумация на ксилитол от бременни жени, гарантира 80% по-малко бактерии, причиняващи кариес при бебето. Дъвките са подходящи за прием от диабетици, хора с метаболитни проблеми и наднормено тегло, тъй като ксилитолът  е естествен заместител на обикновената трапезна захар.

LOTTE XYLYTOL

Дъвка Lotte Xylitol в опаковка –  тубичка е идеална за автомобила, офиса или у дома, a блистерът е удобен за дамската чанта или за джоба. Здравословни , вкусни, без добавена захар и с разнообразни аромати те са неизменна част от нашето ежедневие. Можем да ги приемаме без ограничения и без угризения за калориите.

Подарете си най-доброто! С Lotte Xylitol през целия ден сте със свеж дъх и приятен аромат!

Източник: beautynews.bg

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *