Фондация „Гоцеделчевци за града и региона“ и Сдружение „Хроника срещу рака“ ви канят на сесия Енергийно пробуждане. Нещо полезно, което ще се случи за първи път в град Гоце Делчев.
Първата половина на практиката включва 60 минути занятие по Цигун!/Китайска оздравителна гимнастика/ с упражнения за Сърдечния център.
Лятото е пикът на енергията Ян.
Това означава, че трябва да я използваме максимално правилно. Да поглъщаме слънцето и топлината, но да не допускаме перегряване. Да поддържаме баланса на Ин в организма. Да помагаме на Сърцето да изведе излишната жар. Да поддържаме Бъбреците и пикочополовата система, защото са отслабени през лятото. Да запазим баланс в поведението, като не позволяваме на Ян да управлява емоциите (както силно позитивните, така и силно негативните).
Следващият етап от нашата програма ще бъде енергийна сесия. С нейна помощ ще бъде възстановена връзката с енергията на Земята, творчеството, изобилието, ще продължи работата с финансовата платформа. Ще има нови идеи и вдъхновение. Сеансът представлява работа с различни енергии, които изчистват от блокажи, страхове, негативни енергии и се изпълва със спектри на спокойствие, изобилие и сила.
След енергийния сеанс ще има звукова терапия с помощта на тибетски пеещи купи и други високовибрационни инструменти. Тибетските пеещи купи имат висока вибрация и работят много добре с нервната система, пристъпи на паника, работят добре с кръвта и всички течности в човешкото тяло. Пречиства всички невидими тела и работи добре със съзнанието. Тибетските пеещи купи са като енергиен душ за човека.
Комбинирайки енергийна терапия и звуков сеанс ще въздействаме на физическо, психо-емоционално и енергийно ниво.
Лекторите са:
Олеся Головчанова – звукотерапевт, oбучавана от украинския звукотерапевт Юлия Яцевич и индийския лечител Sanjay Tiwari. Тя провежда сеанси за релаксация, възстановяване на силите и енергията, изчистване на менталното тяло, премахване на страховете, подпомагане на всички органи и системи, мускули, костна система.
Жулиета Игнатова – ръководител на център GreenHealth. Организирала и участвала в редица международни обучения по: Традиционна китайска медицина в Русия, Чехия и България; задочно-очно обучение към Европейска академия по Тибетска медицина и йога; тибетска медицина и астрология; Тайцзи цюан, Цигун, сертифициран инструктор по Цигун /HOLDEN QIGONG Certified Teacher/, международни семинари по RMA System SV. Обучавана в китайски Гуа ша масаж, китайски динамичен и точков масаж на лице и гърди, звуково вибрационно лечение с тибетски пеещи купи, универсология, генетична матрица, Биорезонансна нелинейна диагностика и терапия, апаратна пулсова диагностика.
Времетраене: 4 часа
Цена: 50лв.
Закупуване на покани за събитието втв фризьорски салон Катя Либова, ул. „Търговска“ 36
Местата за това събитие са ограничени. Изисква се предварително записване.

В случай, че бъдете възпрепятствани, молим ви да отмените резервацията от графика ни, за да освободим места за други желаещи.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *