На 10 септември на сцената на Дома на културатав в гр. Гоце Делчев легендата на българската сцена е в главната роля в комедията “Безумната лейди Джули“ по Мортимър и Кук, в ролята на Джули, която наскоро губи обичния си съпруг. В ролите ще видите още: Адриана Андреева – в ролята на снахата, чийто глас със сигурност ще познаете, тъй като ролите й в дублажа са неизброими, както и Николай Атанасов – Шуши в ролята на маминия син.
Скорошна вдовица напуска малкото градче, за да потърси утеха от сина си Ричард и снаха си Хариет. Скоро нейното присъствие дотяга на младите и се занизват серии от комични ситуации, в които Стоянка Мутафова се раздава докрай. Очакват ви невероятни изненади, комични ситуации и много смях през сълзи! В крайна сметка всичко завършва с хепиенд.
Стоянка Мутафова е и ще остане навеки сред водещите звезди в българските театър и кино. Смехът на една от най-великите български актриси е силно заразителен, а невероятното й лице трудно се забравя. Чудото Cтоянка Мутафова игpае – една неумоpна фуpия на 92. Иcтинcка, неподпpавена. И може би ще cпpе да игpае тогава, когато „cе подcтpигват мpавките, в едно cлънчево куково лято“.
След представлението ще имате възможност да получи автограф лично от великата актриса, както и да се снимате с нея, обещават организаторите на представлението.
Билети се продават на касата на Дома на културата.
За справки: 0882 033 037

lady_djuli (2)

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *