Philips Югоизточна Европа обяви назначаването на Димитър Влахов, настоящ лидер в сектор Personal Health за Южни Балкани, за мениджър за България на Philips, съобщи money.bg, позовавайки се на информация на Philips.

D. VLAXOV

Съвместявайки двете роли, роденият в гр. Гоце Делчев, Димитър Влахов ще фокусира усилията си върху консолидиране на стратегическото развитие на Philips като водеща технологична компания в сферата на личното здраве и здравеопазването в България, Македония, Албания и Косово – като част от мисията на Philips за подобряване живота на хората.

 „Много се радвам, че ролята ми във  Philips се разширява и че имам възможността да съдействам за осъществяването амбицията на компанията да предоставя значими иновации на потребителите. Хората търсят все повече начини да контролират и да подобряват собственото си здраве и това на семействата си в домашни условия“, казва Влахов.

 „Philips превърна тази потребност на клиентите ни в работещи иновативни решения, които подобряват качеството им на живот. Вярвам, че заедно с нашия динамичен екип ще продължим да постигаме отлични резултати и да затвърждаваме лидерските позиции на компанията в региона“, допълва той.

Димитър Влахов има 14-годишен опит в управлението, маркетинга и продажбите. Той заема длъжността лидер Южни Балкани за сектор Personal Health във Philips от април 2015 г., а преди това, като участник в глобалната програма на фирмата за развитие на търговски лидери, е отговарял за стратегическите проекти на компанията в Югоизточна Европа.

Заемал е и ръководни позиции в представителството на General Motors за България. Димитър Влахов има магистърска степен по „Бизнес администрация“ от IE Business School в Мадрид, Испания и следдипломна квалификация по „Стратегически мениджмънт и лидерство“ от Университета „Харвард“.

СН. Philips

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *