Вече са известни най-добрите хотели в България, според оценките на техните гости.

UVA NESTUM WINE & SPA в Гоце Делчев е един от 10-те най-добри петзвездни спа хотели за 2023 г. и един от 100 -те най-добри хотели, въобще.

Очаквайте на 19 януари, в https://besthotels.bg, оценките на над 1000 три-, четири- и петзвездни хотела в България, както и класацията TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2023. 

В края на 2022 г., Хотелският форум създаде първия у нас индекс, който чрез алгоритми изчислява нивото на услугата на всеки отделен хотел в страната – HotScore™ (Hotel Score). За основа на индекса служат оценките и отзивите, които гостите на хотелите оставят в различните платформи за резервации, като Booking, Google, Tripadvisor и други. За да бъде изчислен HotScore™ на всички 1000 три-, четири- и петзвездни хотела, с 20 и повече стаи, само през тази година бяха събрани и анализирани над 500 хиляди (!) потребителски оценки.

Хотелите, постигнали най-висок индекс HotScore™ през годината, са включени в рейтинга TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2023, който ще бъде официално обявен на 19 януари.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.