От 7 юни 2021 г. в МБАЛ “Иван Скендеров” – гр. Гоце Делчев ще се осъществява ежедневно имунизация срещу  Covid -19 с ваксините на Pfizer/BioNTech, Oxford/AstraZeneca/ MODERNA. Желаещите да се  ваксинират е необходимо да се запишат предварително, като това става на телефон: 0884 322 319 или в платформата на Министерство на здравеопазването – Национална здравно-информационна система www.his.bg.

Работно време на ваксинационния център на МБАЛ “Иван Скендеров” в Гоце Делчев: от понеделник до петък: 8.30 – 16.00 часа.

Сертификати за ваксинация срещу COVID-19 за хора, имунизирани в МБАЛ “Иван Скендеров”, се получават на място в административната сграда ет. 1, стая № 1 или по електронен път на посочен от ваксинирания имейл.

Хора над 60-годишна възраст, както и лица под 60 г., ако са диспансеризирани с исхемична болест на сърцето, хронична бъбречна недостатъчност, захарен диабет, мозъчно-съдова болест, хронични белодробни заболявания, онкологични заболявания или други се ваксинират по преценка на лекаря.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.