От 7 юни 2021 г. в МБАЛ “Иван Скендеров” – гр. Гоце Делчев ще се осъществява ежедневно имунизация срещу  Covid -19 с ваксините на Pfizer/BioNTech, Oxford/AstraZeneca/ MODERNA. Желаещите да се  ваксинират е необходимо да се запишат предварително, като това става на телефон: 0884 322 319 или в платформата на Министерство на здравеопазването – Национална здравно-информационна система www.his.bg.

Работно време на ваксинационния център на МБАЛ “Иван Скендеров” в Гоце Делчев: от понеделник до петък: 8.30 – 16.00 часа.

Сертификати за ваксинация срещу COVID-19 за хора, имунизирани в МБАЛ “Иван Скендеров”, се получават на място в административната сграда ет. 1, стая № 1 или по електронен път на посочен от ваксинирания имейл.

Хора над 60-годишна възраст, както и лица под 60 г., ако са диспансеризирани с исхемична болест на сърцето, хронична бъбречна недостатъчност, захарен диабет, мозъчно-съдова болест, хронични белодробни заболявания, онкологични заболявания или други се ваксинират по преценка на лекаря.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *