С впечатляващи концерти с много нова музика и вълшебна енергия Влади Ампов ще зарадва феновете си в шест български града. Това са: Кюстендил – на 2 октомври в Общинския театър, Гоце Делчев – 7 октомври в Спортна зала „Неврокоп Арена“, Смолян – 8 октомври в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“, Кърджали – 9 октомври в Държавен театър „Димитър Димов“, Шумен – 10 октомври в Спортна зала „Арена Шумен“ и Казанлък – 11 октомври в Дом на културата „Арсенал“. Обичания изпълнител обещава да изпълни песни от най-новия албум „Страничен наблюдател“, както и най-големите си хитове.

„Публиката на концертите ми е най-големият катализатор и причина за техния успех и за това съм й изключително признателен. Искам с музиката си да стигна до всички краища в страната и да споделя вълнението и чувствата си с хората там“, казва Графа, за когото концертите във всеки град са винаги специални.

На сцената и този път той ще заложи на качествата и професионализма на част от музикантите, с които ще излезе и пред публиката на стадион „Българска армия“ на 10 юни 2020 г. за първия си голям концерт на открито. 

Билетите са на цени между 15 и 30 лв. и можете да ги намерите в мрежата на www.eventim.bg 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *