Младата поетеса от Гоце Делчев Соня Щуркова представи своята първа издадена стихосбирка пред ученици и учители от Трето основно училище „Братя Миладинови“.

Соня избра да представи стихосбирката си за първи път в Трето ОУ, тъй като тя е бивша възпитаничка на училището и не крие че тук е получила отличен старт за успешно развитие. Сега Соня е ученичка от X клас в НПГ „Димитър Талев”, гр. Гоце Делчев, а нейн учител по български език и литература и редактор на стихосбирката е Кирил Малаков. Илюстратор на стихосбирката е деветокласничката Симона Чакърова, също бивша ученичка на Трето ОУ. На представянето присъстваха много ученици от VІІ и VІІІ клас, а специални гости бяха първокласници. Всеки желаещ имаше възможност да прочете нейно стихотворение пред публиката. Присъстващите зададоха на Соня много въпроси, на които тя отговори емоционално и откровено. Талантливата ученичка благодари на своите бивши учители за подкрепата през годините.

Те припомниха, че Соня участва със свое стихотворение и в рубриката „Литературата е море от емоции и въображение“ в сайта на Трето ОУ.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *