Вечер и при мъгла част от международния път за Гърция е изключително труден за шофиране и направо опасен, алармираха наши читатели. Става въпрос за отсечката от местността „Топлицата” край село Мосомище до отбивката за Хаджидимово. Не по-различно е състоянието и на участъка, ако решите да отбиете и да стигнете и до този град. След полагане на асфалтовата настилка фирмата е изпълнител е решила, че няма нужда от полагане на пътна маркировка. Липсват осова линия и непрекъсна линия за обозначаване краят на платното. В същото положение е и пътят от село Места до Гоце Делчев. Явно се пести боя, след като на пролет ремонтите ще продължат.
Пътуването нощем и при мъгла е кошмар!

„Само който не е шофьор, не знае колко е опасно да се кара по неочертан път. Особено в мрак, и отсреща ти светнат с евтини китайски ксенонови фарове. Напълниха се пътищата с идиоти, които са си монтирали електрожени на колите, а КАТ дреме и не санкционира. Важното е, че фаровете са пуснати” – гневно пише до редакцията шофьорът Димитър Хаджиев, на който му се налага всеки ден да пътува по този маршрут.
Сигналът е изпратенПЪТ БЕЗ МАРКИРОВКА до Агенция пътища. За случая е информиран и депутатът от Гоце Делчев Георги Андонов. Очакваме отговор и най-вече бързи действия от Агенция пътища.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *