Членовете на Сдружение на предприемачите регион Гоце Делчев за поредна година организираха благотворителна инициатива за събиране на средства за определена кауза.

В дните около Коледа и след новогодишните празници  те сумата от 6 100 лв., която официално бе предоставена на МБАЛ „Иван Скендеров“ в гр. Гоце Делчев. Средствата ще се използват за закупуване на нови мебели за Детското отделение – гардероби с различни размери, маси, шкафчета и табуретки, като преди това ще бъде направен ремонт на подовете и стените на стаите. В благодарственото писмо, връчено от д-р Мария Радойкова, управител на болницата, на г-н Ролман като председател на Сдружението, четем:

„Приемете нашите най-сърдечни благодарности за оказаното от Сдружение на предприемачите съдействие и направеното парично дарение от 6 100 лв. Предоставените ни средства ще използваме за обновяване на Детското отделение на болницата и ще осигурим по-надеждна грижа за здравето на най-малките и уязвими членове на нашето общество – децата! Ремонтираното и по-добре оборудвано Детско отделение ще посрещне деца, живеещи в целия Гоцеделчевски регион и ще направи престоя им по-лек и приятен.

Благодарим Ви, че сте наши партньори в каузата за опазване здравето на децата ни!“

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.