Участниците в клуб „Литературни конкурси и фотография“ при Трето ОУ в град Гоце Делчев не спират да изненадват своите съученици с прекрасни фотографии. Mладите фотографи не пропускат с усмивка да запечатат спомени чрез своите фотографии. Натрупалият се сняг в училищния парк на Трето ОУ само засили желанието на децата да предизвикат  усмивки и да сътворят красота през обектива на фотоапарата.

В снежния Гоце Делчев, заедно със своя ръководител Александър Халачев, учениците се полюбуваха на пухкавия сняг и упражниха своите фотографски умения.

„Една от целите на клуб „Литературни конкурси и фотография“ при Трето ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев е възможността учениците да се докоснат до изкуството наречено „фотография“ и постепенно, навлизайки в света на дигиталните апарати, те да могат да се запознаят с тяхното устройство, аксесоари и възможности за намеса и контрол над любимите фотографии. Заедно с това, учениците придобиват умения, които им помагат да се справят по-добре с предизвикателствата на съвременния технологичен свят“, споделя техният ръководител Александър Халачев.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *