Byhronika

ное. 17, 2015

Община Гоце Делчев o Обществен форум, който ще се проведе на 16 юни 2015 г. /вторник/ от 17.30 часа в малката зала на Дома на културата. Целта на обществения форум е избор на най-добра идея за обемно-пространствено решение на няколко обекта, които са предвидени за проектиране и изграждане в гр.Гоце Делчев.
По време на форума, ще бъдете запознати с идейните решения за благоустрояване на долуизброените обекти, както и с предвидените за изпълнение строителни дейности. Мнението на всеки един от вас – жител на града, представител на бизнеса, институция или неправителствена организация, е важно за нас.
Ще ви очакваме на форума, за да заявите своята гражданска позиция, да споделите вашите идеи и виждания, да изкажете мнение по предложенията за идейни решения на следните обекти:
Второ основно училище „Гоце Делчев”;
Трето основно училище „Братя Миладинови”;
ОДЗ №1 ”Калинка”;
ЦДГ №4 „Радост”;
Детска ясла „Пролет”;
Дом на културата;
ж.к. „Дунав, ж.к.”Юг”, междублоково пространство в кв.52 (до Дом на културата) и междублоково пространство в кв.107 (пред Клуб на пенсионерите);
Улиците „Калоян”, „Братя Миладинови”, „Неофит Бозвели”, „Христо Матов”, „Патриарх Евтимий”, „Екзарх Антим І”, „Бузлуджа”, „Драгоман“, „Полковник Дрангов”, „Арда”, „Марица”, Тунджа”, „Пирин”, „Екзарх Йосиф”, „Цариброд”, „Иларион Макариополски”, „Христо Силянов”, „Преспа”, „Вихрен”, „Враня”, „Пирот”, „Ниш”, „Гьорче Петров”, „Кичево”, „Дебър”, „Стефан Захариев”, „Атанас Дуков”, „Кръстьо Сарафов”, „Атанас Свещаров” и „Прилеп”
Събитието се провежда в рамките на проект „В подкрепа на Община Гоце Делчев за следващия програмен период 2014-2020 г.”, финансиран от Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013г.
Възползвайте се от възможността да се запознаете с идейните проекти и да направите своя коментар по тях. Община Гоце Делчев ще се вслуша във Вашите мнения и препоръки, защото целта ни е заедно да направим нашето място още по-добро за живот.
ОЧАКВАМЕ ВИ НА 16 ЮНИ 2015 Г. /ВТОРНИК/ ОТ 17.30 ЧАСА В МАЛКАТА ЗАЛА В ДОМА НА КУЛТУРАТА!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *