Получихме това писмо, което ще развълнува и вас. Написано е с благодарност и от сърце към тези, които всеки ден поемат в ръцете си новия живот. Хубаво е, че в нашата болница работят толкова добри и отговорни специалисти. Вижте какво споделя младата майка.

1240124_625410937491096_1939728828_n

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
От Мария Николова Атанасова
Здравейте,
Пиша Ви не защото сме в навечерието на Бабин ден, а защото мисля, че трябва да се дава гласност когато един лекар се е справил перфектно в професионално отношение, а не само когато е допуснал лекарска грешка!
Само преди два дни ме изписаха от АГО на МБАЛ “Иван Скендеров” – гр. Гоце Дечев, заедно с малката ми дъщеричка Лилия, която е жива и здрава благодарение на изключителния професионализъм на д-р Мария Герова, д-р Магдалена Кълвачва, д- р Емине Ролева, акушер Сълза Хаджиева и санитар Албена Духова. Самото раждане бе не леко, но благодарение на напътствията и указната помощ от целия екип бебето се роди. То се роди, но не проплака! Детето не дишаше! Тогава целия екип безусловно се отдаде на това да спаси един крехък човешки живот. Това, което видях е как д-р Герова с едната ръка оправя мен, а с другата прави сърдечен масаж на бебето. Д-р Кълвачева веднага сложи марличка на устата на бебето и започна да му прави изкуствено дишане, без да я интересува, че детенцето все още е мръсно и неизкъпано. Акушер Хаджиева почисти нослето и му постави някакъв апарат за обдишване, просто целия екип бе над Лилия през тези около 2-3 минути (които на мен ми се сториха цяла вечност ) и …… тя проплака! Всички си отдъхнаха, а аз бях ужасно щаслива и изпълнена с благодарност!
Съпругът ми сподели, че след като са му показали детето веднага след раждането е излязъл от болницата с насълзени от радост очи.
Искрено БЛАГОДАРЯ на тези хора с тази необикновена и благородна професия за това, че сълзите в очите на съпруга ми Георги бяха от радост, а не от скръб. Бъдете здрави и щастливи!

1929798_921087794649700_6330734920733592855_n

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *