????????????????????????????????????

На 08 април 2020 г. (сряда) от 14.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет гр. Гоце Делчев по искане на група общински съветници, което ще се състои в залата на Общинския съвет при спазване на изискванията въведени във връзка с извънредното положение.

Единствена точка, включена в дневния ред е разглеждане работата на управителя на МБАЛ „Иван Скендеров“ ЕООД гр. Гоце Делчев във връзка с неговото управление и вземане на решение за освобождаването на д-р Улевинов, като управител на дружеството /болницата/ и избирането на временен управител.

????????????????????????????????????

By hronika

One thought on “Общинският съвет в Гоце Делчев ще заседава извънредно”
  1. Искам да споделя с моите съграждани мнението ми по повод Напускащите,,.лекари ,някои от тях все още уважавам,но повечето от тях отдавна се превърнаха в истински търговци с нашето здраве. Добре нали постъпването и напускането на работа е личен и доброволен акт,защо сега пищят и тормозят населението на цялата Гоцеделчевска околия. С това те доказаха, че единственото им желание е да прогонят Др Улевинов,защото не желаят наложените от него РЕФОРМИ. Без тези реформи БОЛНИЦАТА скоро ще ФАЛИРА.ХИРУРГИЯ много отдавна е на загуба но през всичките тези години те продължават да взимат заплатите си наравно с печелившите отделения.Сега става ли ви ясно защо цялото ХИРУРГИЧНО отделение е против Др Улевинов. УВАЖАЕМИ съветници ако искате да има болница ПОДКРЕПЕТЕ Др Улевинов ако ли пък не ОСВОБОДЕТЕ го,но след това ВИЕ ще лекувате ХОРАТА от цялата околия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *